from little hands

Yakin pada diri, serah padaNya, insyaAllah segalanya OK!

Apabila tensi belajar. March 24, 2011

Filed under: life in moscow,love — muslimahbestari @ 11:06 pm

Assalamualaikum wbt.

 

Inilah kami budak-budak tak matang berposing apabila tak ada kerja (terutama apabila sudah tensi belajar) πŸ˜› Tapi ini semua bukan kerja saya. Ini kerja Fareena! Saya layan saja.

 

 

 

 

 

Inilah cerita kami kanak-kanak yang tak sedar diri, dah nak habis belajar tapi masih berperangai kebudak-budakan. Tapi nanti inilah memori yang takkan kami lupakan. Kalau ada KS lagi seronok!

 

**Countdown: Tinggal 2 bulan 2 minggu.

Advertisements
 

11 Responses to “Apabila tensi belajar.”

  1. KS Says:

    Rindunya tengok kamu semua bergambar macam ni! Terasa nak join sekali macam dulu2. Huhu.

    Rindu!!!!

  2. alchemy Says:

    pergh~~~ wanie da pandai posing maut~~~

  3. alchemy Says:

    hahahaha~ aku nk tgkp ko posing bertunang/wedding. hahaha

    • serius? FOC la. Hehe.. Hurmm tengoklah, kalau ada rezeki dan jodoh aku cepat sampai, i’ll let u know. Ko pun, cepat-cepat la cari. Lepas tu tangkap gambar sendiri. Baru best πŸ˜›

  4. alchemy Says:

    hahaha dulu aku offer x nk πŸ˜›

  5. ko patut offer kat group. Kat sini mana ada orang..

  6. alchemy Says:

    ko kn org.haha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s