from little hands

Yakin pada diri, serah padaNya, insyaAllah segalanya OK!

Konsert May 19, 2010

Filed under: life in moscow — muslimahbestari @ 2:29 pm

Assalamualaikum wbt.

Semalam aku berkesempatan datang dan menyaksikan satu konsert orkestra Rusia. Mereka ini bermain harmonika. Mula-mula agak bosan tapi bila nak dekat akhir tu, muzik dia macam muzik dalam tv cerita British lama tu. Seronok je dengar.

Walaupun sebenarnya aku malas nak update blog ni, tapi apa salahnya letak gambar satu dua kan? Sesekali ke musical concert yang biasanya dihadiri oleh golongan veteran ni, seronok juga.

Konsert ini pun kami tahu sebab cikgu Philosophy kami yang jemput suruh datang. Kalau tidak, tak dapat zachut (credit) untuk ke peperiksaan akhir. Tapi sebenarnya group aku awal-awal lagi dah dapat credit tu cuma sengaja nak pergi sebab tak pernah pergi walaupun dah 5 tahun duduk sini. Sekali pergi, seronok juga.

Hurm.. Kalau semalam bawa kamera besar sikit, bolehlah aku rakam muzik tu. Tapi nak buat macam mana, kamera handphone je yang ada. Layan sajalah.

**Kamu-kamu, walaupun saya tahu tak ramai dah yang baca blog saya ini, tapi saya nak minta tolong sikit ni. Tolong sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah ayah kawan saya yang baru pulang ke rahmatullah pagi ini. Doakan semoga ruh arwah dicucuri rahmat dan diletakkan bersama para solihin yang disayangi Allah. Amin. Terima kasih. Jasa kalian, Allah saja yang mampu balas.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s